Trend 2014 - Jouw nagels, mijn zorg.
Ga naar de inhoud


De kleur orchidee paars, is door Pantone benoemd als kleur van het jaar 2014. Deze zie je elk seizoen terug in alle mode-aspecten, zoals kleding, nagellak, make-up en haar.
Nail-art 2014:

Liefhebbers van nail-art kunnen hun hart ophalen dit jaar. Speelse nail-art wordt namelijk helemaal in! Het hele jaar. Helemaal hot is, per hand op iedere nagel een ander motief. Kies voor gecombineerde lieve, stoere, eigenwijze en gewaagde print. Je nagels zullen zeker opvallen!!!!De vormen van de nagels 2014:
Soft square elegance of superlang met een knipoog naar de jaren '70. Voor de vorm van je nagels heb je dit jaar de keuze tussen twee extremen. Aan de ene kant is de 'soft square elegance' stijl heel populair. De nagels zijn in dit geval niet langer dan de vingertop en hebben een vrij rechte vorm. Aan de andere kant gaan we ook weer superlange nagels met een zwoele amandelvorm zien. Deze vorm doet denken aan de jaren '70 en is weer in de mode dankzij trendsetter Lana del Re.

   


  


LENTE 2014Ik zag het al in de nieuwe collectie van L’Oréal, maar ook andere merken doen met deze trend mee: witte nagellak en verschillende pastelkleuren die bijna wit zijn. Dus: heel lichtblauw, heel lichtroze, heel lichtgeel, etc. Alles is goed, zolang het maar bijna wit is. Aflakken met mooie glimmende of matte topcoat.
ZOMER 2014KLEUR ........ KLEUR ....... KLEUR
Vooral de kleuren met glitter-effect en zandkorrel-achtige structuur zijn helemaal hot. Dan ook alle neutrale kleuren en zwart zijn terug deze zomer!


Alle zachte pastels doen het deze zomer goed. Baby roze, vanille geel en mintgroen (denk aan roomijs kleurtjes). Glans mag maar mat is wel zo trendy.HERFST 2014


Mooi retro rood is niet alleen sexy maar vooral vrouwelijk. In de herfst zijn alle variaties rood erg in. Ook hier nog aflakken met matte topcoat.WINTER 2014


In dit donkere jaargetij is de kleur van de nagels donker heel erg in, maar als je dat te donker vindt, kies dan een andere kleur die tegen zwart aan zit. Aflakken met hoogglans topcoat.


Op de catwalk van Giorgio Armani zagen we donkere nagellak. De Italiaanse maestro koos voor zwart-paars met hoogglans.


Terug naar de inhoud